Arkitekt tegnestue

Hvad er en Arkitekt tegnestue!

Du konstaterer at du har behov for byggerådgivning og kontakter derfor en arkitekt tegnestue. Det kan være at din indsigt i byggeri er begrænset, men så hjælper en arkitekt tegnestue dig gennem de forskellige faser og passer godt på dine penge.
 
Gennem samtale med en arkitekt tegnestue konkretiseres dine ønsker, så det munder ud i dit byggeprogram.
 

Din Arkitekt tegnestue vil herefter komme med forslag til en konkret løsning på dit projekt i henhold til de aftaler der er blevet truffet. Du kan så ændre nogle synspunkter i programmet efter at du har set konsekvenserne heraf.
 
Din Arkitekt tegnestue udfører herefter reviderede tegninger, atter til din godkendelse efter en omhyggelig snak om indretning og materialer.
   
Til sidst er dine
skitseforslag færdige.

En Arkitekt tegnestue udfører sideløbende billeder i 3-D, for at sikre din fulde indsigt i projektet. Det er i disse faser uden ekstra omkostninger at ændre mening. Først når din arkitekt tegnestue har udført et detailprojekt er det uheldigt at ændre mening, da mange tegninger og beregninger så skal ændres, men det er selvfølgelig ikke umuligt, men så må bygherren være indstillet på at det kan koste noget i omprojektering.
 
Nu kan din arkitekt tegnestue indsende projektet til Teknisk Forvaltning og anmode om en byggetilladelse.
 
Hvis du foretrækker at købe et typehus kan det være en god disposition at hyre en fra din arkitekt tegnestue til at følge dit projekt, ikke mindst på grund af din økonomi.
 
Læs venligst videre og kig på
referencerne eller kontakt os for et gratis og uforpligtende møde. 

Velkommen til min hjemmeside.

Venlig hilsen
Jesper Staun 
 


Arkitekt, cand.arch. Jesper Staun
Langelunden 1
2990 Nivå
 
Tlf:     45 56 65 00