Arkitekttegnede huse

Hvorfor vælge arkitekttegnede huse når man meget billigere kan få et typehus. Ja, det er jo helt forkert, men en udbredt misforståelse.
 
Man skal vælge arkitekttegnede huse fordi man selv bestemmer hvordan huset skal indrettes, hvordan det skal se ud, hvilke materialer der anvendes etc.
 

Arkitekter bruger ikke enorme summer på markedsføring, som nu tyehusfirmaerne gør. Hvem tror du betaler?
 
Ved at vælge arkitekttegnede huse får du et hus som er tilpasset netop dit behov, hverken mere eller mindre.
 
Det kan planlægges så det siden er let at bygge til. Ved at vælge arkitekttegnede huse får du det bedste hus til det billigste beløb, idet arkitekten kender de bedste og billigste håndværkere gennem mange års virke i byggesektoren.
 
Hvis arkitekttegnede huse bliver dyrere skyldes det forhold som hverken bygherre eller arkitekt har indflydelse på, som for eksempel pælefundering, vanskeligt tilgængelige byggegrunde etc. Man kan sagtens bygge et hus med alt inclusive for 9.000 kr. pr.m2, men det er sjældent opgaven.
 
Ved at vælge arkitekttegnede huse er du sikker på at kvaliteten er i orden idet arkitekten følger byggeriet nøje. Der bliver ført byggemødereferater som dokumenterer / jornaliserer processen. Der bliver foretaget uanmeldte stikprøvebesøg etc.
 
Når man vælger arkitekttegnede huse skal man selvfølgevig sikre sig at arkitekten er forsikret. Det er alle aritektfirmaer der er medlem af organisationen "Danske Aritektfirmaer".
 
At vælge arkitekttegnede huse skal man som bygherre tage stilling til en række forhold som man ikke behøver når man vælger et færdigt hus.
 
Husk det er bygherren der bestemmer, men arkitekten der rådgiver.
 
Læs venligst videre og kig på
referencerne eller kontakt os for et gratis og uforpligtende møde. 

Velkommen til min hjemmeside.

Venlig hilsen
Jesper Staun 
 


Arkitekt, cand.arch. Jesper Staun
Langelunden 1
2990 Nivå
 
Tlf:     45 56 65 00